Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής!! Παλιές Aγάπες «Φουντώνουν» Ξαφνικά γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια

0
218

Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής!! Παλιές Aγάπες «Φουντώνουν» Ξαφνικά γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Με την Σελήνη ατον Ζυγό και τον Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, έρχονται τα πάνω-κάτω στον εpwτικό τομέα. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 22/2

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, στις εκδηλώσεις ζήλειας και στις υπερβολικές αντιδράσεις. Θα θελήσετε να κινηθείτε αυθόρμητα και παρορμητικά, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της εpwτικής σας σχέσης. Αν το πρόσωπο που διατηρείτε δίπλα σας το αγαπάτε και το θέλετε σταθερά στη ζωή σας, τότε οι ενέργειές σας θα πρέπει να δημιουργούν το ανάλογο πρόσφορο έδαφος.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα ανοίξετε συζητήσεις, που ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικροεμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δε θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα δημιουργηθούν περισσότερο από εσάς τους ίδιους, παρά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μέσα σε σταθερή σχέση ενδέχεται να νιώσετε καταπιεσμένοι, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα μετανιώσετε αν βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ισορροπία της σχέσης σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σας συμβουλεύω να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που μπορούν να ανοίξουν πληγές. Για τους ελευθέρους θα προκύψουν νέες προτάσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα έχουν αργό ρυθμό. Θα σημειωθούν απρόβλεπτα γεγονότα, που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας. Η εμφάνιση προσώπου που θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα, η κατάληξη δε θα είναι αρνητική.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα δε θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, προσπαθήστε να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ένταση θα παρατηρηθεί στο συναισθηματικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το εpwτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στο άγχος σας, θα εμφανιστούν αβάσιμες ανησυχίες ίσως και άτοποι προβληματισμοί, το νου σας να μη βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες, που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της απαισιοδοξίας σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καθυστερήσεις, προσοχή στις απαισιόδοξες σκέψεις, δεν αποκλείεται να έχετε τη διάθεση να κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να θέσετε όρια στην ένταση των συναισθημάτων σας, μην γίνετε θύμα πώρωσης ή ανεξέλεγκτης παρορμητικότητας. Έντονο εpwτικό ενδιαφέρον θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που η παρουσία του ποτέ δε σας άφησε αδιάφορους.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, στη σημερινή μέρα ίσως στην αρχή να είναι κάπως θολό το κλίμα μέσα στη σχέση σας, ενδεχομένως να μη λείψουν οι συναισθηματικές μπόρες, ωστόσο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο τα καβγαδάκια να κλείσουν τελικά ανοιχτές πληγές. Αν κινηθείτε διπλωματικά, βάζοντας λίγο νεράκι στο κρασί σας, τότε η μέρα σας θα κλείσει με μια ανατρεπτική και ιδιαιτέρως εpwτική νύχτα. Εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι αξιοποιήστε τις απρόσμενες προκλήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε την απάθεια ή την αδιαφορία, η στάση σας θα έχει άμεσο αντίχτυπο στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Εσείς οι εpwτικά ελεύθεροι, θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα εpwτικό σκοπό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με προοπτική την έναρξη ερωτικής σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το νου σας στο πείσμα και στην αντιδραστικότητά σας. Στην παρούσα φάση αν θέλετε να υπερισχύσετε μέσα στη σχέση σας και να περάσει το δικό σας, θα πρέπει να κινηθείτε με οξυδέρκεια και διπλωματία. Αν επιλέξετε το κάθετο πείσμα χωρίς να τεκμηριώσετε ή να εξηγήσετε, τότε θα πέσετε σε τοίχο, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξει αποτελεσματικότητα. Όσο θα τραβάτε το σκοινί, τόσο θα αντιστέκεται το ταίρι σας, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και ισορροπημένοι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δε θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση, για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση τότε δε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Εστιάστε στην έντονη εpwτική σας διάθεση, νυχτερινή ώρα θα προκύψει θερμό γεγονός….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...