Τα Oυρλιαχτά της Καρύδα, η Aδυναμία της Mεγάλης Kόρης στον Mπαμπά και η λιποθυμiα

0
1549
Καρύδα, https://lifenewsgr.eu/

Τα Oυρλιαχτά της Καρύδα, η Aδυναμία της Mεγάλης Kόρης στον Mπαμπά και η λιποθυμiα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας της Καρύδα στο σπίτι της.

Δυστυχώς, η κατάσταση στο σπίτι στην Βούλα είναι κάτι παραπάνω δύσκολη. Το μοντέλο προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της -με την βοήθεια κατασταλτικών φαρμάκων- και το μοναδικό μέλλημά της είναι τα παιδιά της….

Το σπίτι στη Βούλα ήταν ένα φρούριο. Δεν μπορούσε κανείς περαστικός να δεί

το εσωτερικό του μιας και ο μαντρότοιχος ήταν ψηλός η εξωτερική πόρτα βαριά και ασφαλείας και οι κάμερες σε κάθε γωνιά απωθούσαν κάθε ενοχλητικό επισκέπτη.

Ο Μακρής γνώριζε καλά μετά τα όσα είχε περάσει στην Αυστραλία πώς να προστατευτεί. Όμως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε χωρίς την ασφάλεια του. Γιατί άραγε;

Τι είχε συμβεί; Είναι ένα ερώτημα για το οποίο οι αστυνομικοί ψάχνουν απαντήσεις.

Μακρή, https://lifenewsgr.eu/

Σε οικογενειακό επίπεδο;

Η οικογένεια που αφήνει πίσω του ο επιχειρηματίας είναι σε κατάσταση σοκ. Τα ουρλιαχτά χθές το βράδυ της γυναίκας του, ακούστηκαν μέχρι τον δρόμο. Αμέσως μετά την στιγμή αυτή η Βικτώρια έχασε τις αισθήσεις της.

Η κατάσταση στο σπίτι είναι πολύ δύσκολη. Το μοντέλο προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της-με την βοήθεια κατασταλτικών φαρμάκων- με μόνο μέλλημα της τα παιδιά.

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμά της στο σπίτι:

Σύμφωνα με αναφορές τα δυο παιδιά της μένουν τις περισσοτερες ώρες της ημέρας στο σπίτι της γιαγιάς και του Παππού, δεν πηγαίνουν σχολείο-η μεγάλη κόρη- και η Βικτώρια προσπαθεί να τα έχει μακριά απο στιγμές τραγικές και παραστάσεις που θα χαραχτούν για πάντα στο μυαλό τους.

Η αδυναμία δε της μεγάλης κόρης στον πατέρα της είναι ένα «μεγάλο θέμα», για το μοντέλο. Ένα θέμα που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Βλέπετε δεν μπορούν για καιρό να πούν ψέματα στα παιδιά. Γι΄αυτό και έχουν την συνδρομή ενός ειδικού για την διαχείριση της κατάστασης.

Όπως και να χει όμως οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...