Υπόθεση Mάριου Παπαγεωργίου: Τώρα Βίαιη Προσαγωγή EΝΤΟΣ της Hμέρας για τον…

0
222
Παπαγεωργίου, https://lifenewsgr.eu/

Υπόθεση Mάριου Παπαγεωργίου: Τώρα Βίαιη Προσαγωγή EΝΤΟΣ της Hμέρας για τον…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Mάριου Παπαγεωργίου.

Η πολιτική αγωγή ωστόσο, θεώρησε αυτή την κίνηση μεθόδευση και τόνισε πως η εν λόγω ενέργεια, δεν αποδεικνυόταν από κανένα έγγραφο που προσκομίστηκε και το δικαστήριο διέταξε βίαιη προσαγωγή.

Χωρίς τον βασικό κατηγορούμενο και με την παρουσία μόνο ενός από τους δύο γιους

του για τους οποίους είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή τους προκειμένου να καταθέσουν, συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, αστυνομικός αναζήτησε στο σπίτι του τον γιο του φερόμενου ως εγκέφαλου στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του άτυχου νέου, για να τον συνοδέψει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, αλλά δεν τον βρήκε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε πως ο ανθυπαστυνόμος μάρτυρας δεν εμφανίστηκε, καθώς πριν λίγους μήνες προήχθη προκειμένου να αποστρατευτεί, λόγω ανικανότητας να υπηρετήσει σε γραφείο της Αστυνομίας, ή στον δρόμο.

Η πολιτική αγωγή θεώρησε αυτή την κίνηση μεθόδευση και τόνισε πως η εν λόγω αποστράτευση, δεν αποδεικνυόταν από κανένα έγγραφο που προσκομίστηκε στο δικαστήριο.

Βίαιη προσαγωγή για τον γιο του βασικού κατηγορούμενου

Η Πρόεδρος κάλεσε τον αδελφό του με τον οποίο μένουν μαζί, να εξηγήσει ενόρκως

τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνος επικαλέστηκε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν απάντησε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αδελφός του.

Τελικά η Έδρα διέταξε την βίαιη προσαγωγή του ενώπιον του δικαστηρίου εντός της ημέρας.

Την περασμένη Πέμπτη στις 15 του μήνα, οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου δεν πείστηκαν από την κατάθεση άλλου βασικού μάρτυρα, για τον οποίο επίσης είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του, έπεσε σε σωρεία αντιφάσεων με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ψευδορκία, να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Στην πολύκροτη δίκη βασική μάρτυρας κατηγορίας θα είναι και η Αγγελική Νικολούλη.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου Μάριου, αλλά και απλοί πολίτες που θέλουν να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην ταλαιπωρημένη μητέρα του, συγκεντρώθηκαν και αυτή τη φορά από νωρίς έξω από τα δικαστήρια, κρατώντας στα χέρια φωτογραφίες και πανό που έγραφαν: «Δολοφόνοι, που έχετε πετάξει τον Μάριο;»πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...